T&C

Termeni și Condiții

Versiune actualizată la data: 01.09.2022

 

 • 1. CONDIȚII GENERALE

Termenii și condițiile generale de vânzare se vor aplica tuturor vânzarilor de bunuri și servicii prestate de către S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L prin intermediul magazinului virtual www.GREENUMBRELLAHR.com către Cumpărător. Acest conținut a fost realizat în conformitate cu următoarele reglementări guvernamentale care privesc comerțul electronic (e-commerce):

 • Legea nr 365/2002 privind comerțul electronic, cu modificările aduse prin legea 121/2006
 • OUG 34/2014

Prin accesarea și folosirea site-ului www.GREENUMBRELLAHR.com și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorul site-ului, în conformitate cu prevederile legale.

Se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos, pentru o bună utilizare a acestui site care este deținut și administrat de S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L denumită în continaure „vânzător/furnizor”.

Datele de identitatate ale vânzătorului:

S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L
Sediul social: Jud. Suceva, Loc. Suceava, Bd. George Enescu, Nr. 48
Cod unic de înregistrare: 39938592
Email: contact@greenumbrellahr.com
Serviciu clienți: Luni-Vineri 9-17, cu exceptia Sărbătorilor Legale.

In acest document, urmatorii termeni definiți vor fi utilizați:

 • Cumpărător/Client: persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă.
 • Vânzător: societate comercială S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L
 • Bunuri: orice produs sau serviciu comercializat de către Vânzător, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă sau privitoare în alt mod la acestea care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.
 • Comandă: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și/sau Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și/sau Servicii și să facă plata acestora.
 • Drepturi de proprietate intelectuală (în cele ce urmează DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natura de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
 • Specificații: toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și/sau Serviciilor așa cum sunt precizate în comandă.

Conținut

 • Toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • Continuțul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • Orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
 • Informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
 • Informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă; date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

 
 • 2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul https://GREENUMBRELLAHR.com, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își deruleaza operațiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței:

 • Comanda – împreună cu mențiunile clare asupra datelor de facturare sau livrare (dacă este cazul)
 • Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)
 
 • 3. CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

 

 • 4. PRODUSE ȘI POLITICA DE PREȚURI

Produsele/serviciile aflate pe site-ul www.GREENUMBRELLAHR.com sunt în scopul comercializării și sunt propietatea S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L. Conform legislației în vigoare, S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L garantează că produsele/serviciile vor fi însoțite de factură fiscală, iar livrarea se va efectua în mod digital sau fizic (dacă este cazul).

Prețurile aferente produselor afișate pe site sunt prețurile de vânzare finale, fără a include costurile de procesare plată online.

Imaginile produselor de pe site sunt fie cu titlul de prezentare, fie cele reale și este posibil ca cele pe care le veti descarca să fie ușor diferite față de cele din imagini. În astfel de cazuri, puteți oricând lua legatura cu un consultant.

 

 • 5. COMANDA, FACTURAREA ȘI PLATA

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si contin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport (dacă este cazul) și procesare plată online. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.

Factura fiscală se emite conform legislației in vigoare din Romania și se trimite împreună cu produsele/serviciile comandate la adresa de livrare (dacă este cazul) si/sau in mod digital pe adresa dvs. de e-mail.

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

În funcție de preferințele personale, puteți opta pentru următoarea modalitate:

1. Plata cu cardul online, prin procesatorul de plati Stripe;

2. Plata prin transfer bancar (în curând)

În anumite cazuri, GREENUMBRELLAHR își rezervă dreptul să solicite plata produselor sau a serviciilor în avans, iar livrarea digitală sau fizică (dacă este cazul) va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L.

Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru produsele sau serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

 

 • 6. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvaluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi facută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui șite, oferiti Vânzătorului acces nerestrictionat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vânzătorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Prin înscrierea în baza de date a S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L, Clientul/Cumpărătorul iși ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumpărător și Vânzător, precum și de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat și de alte companii cu care S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor și/sau a Serviciilor etc.

Ne rezervăm dreptul de a modifică prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport (daca este cazul), plata prin procesatori, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

 

 • 7. GARANȚII

În cazul comercializării de produse fizice de către S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L, acestea beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele comercializate sunt noi, în ambalajele originale (după caz) și provin din surse autorizate.

 

 • 8. LIVRAREA BUNURILOR

Vânzătorul se obligă să livreze Produse în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător (dacă este cazul) sau să efectueze livrarea în mod digital.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare (dacă produsele comandate sunt fizice).

 

 • 9. POLITICA DE RETUR

1. Produsele digitale (documente, e-books, CD/DVD-uri) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur întrucat sunt considerate servicii de către legislatia în vigoare și nu pot fi returnate.

2. În cazul in care ati comandat produse fizice de pe website-ul www.GREENUMBRELLAHR.com , politica de retur cuprinde următoarele aspecte:

Pentru a efectua un retur (doar în cazul în care ați comandat produse fizice), vă rugăm să trimiteti un email la contact@greenumbrellahr.com.

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris Producătorul că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului său. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 30 zile calendaristice de la denunțarea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil de la primirea și inspectarea stării produsului/produselor returnate. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acesteia.

Art. 12 din O.U.G. 34/2014 menționează: Exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligaţiilor părţilor contractuale, după caz:

a) de a executa contractul la distanţă sau contractul în afară spaţiului comercial;

b) de a încheia un contract la distanţă sau în afară spaţiului comercial, în cazul în care consumatorul a efectuat o comandă.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Consumatorul este responsabil doar în ce priveste diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin.

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informează S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declarație neechivocă făcută pe un mediu durabil (hârtie sau email). Consumatorul are la dispoziție 30 zile calendaristice de la primirea produselor pentru a anunța retragerea din contract.

Obligațiile ce revin S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L

Rambursarea integrală a sumelor primite ca plată, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleași modalități de plată rezonabil aplicabile (în cazul plății numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer în cont bancar transmis neechivoc de consumator). S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist.

Obligațiile ce revin consumatorului

Produsele sunt înmânate către S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fără întârziere nejustificată și în decurs de maxim 14 zile de la anunțarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suportă costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

Consumatorul își asumă obligația expresă de a returna produsele într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/nedesfăcute, cu sigiliul și ambalajul original nedeteriorat, astfel încât produsele să poată fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate împreună cu toate accesoriile eșantioanele gratuite, cadourile, în ambalajul original, nedeteriorat împreună cu instrucțiunile de folosire.

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse în următoarele cazuri:

Produsul livrat nu corespunde specificațiilor din site. Puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii (în cazul în care produsul nu mai este disponibil). Având în vedere că produsele realizate de S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L sunt obținute din materii prime naturale, fără consevanți, coloranți și parfum nu vor fi acceptate retururi pe considerente  de diferențe/discrepanțe de culoare/miros/textură între același tip de produs care provine din loturi diferite. Luând în considerare natura produselor fabricate de S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L, Clientul își asumă obligația expresă de a returna produsele într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/nedesfăcute, cu sigiliul și ambalajul original nedeteriorat, astfel încât produsele să poată fi comercializate din nou.

Produs in colet deteriorate. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorari vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat integral în momentul în care intrați în posesia fizică a produsului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.

Produse livrate greșit. În cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat. Costurile de retur pentru situațiile prezentate mai sus (nu și în cazul renunțării la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitările de retur se efectueaza printr-un email la adresa contact@greenumbrellahr.com în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L se poate face de luni până vineri în intervalul 09:00 – 16:00. Vă recomandăm expedierea prin curier.

Mențiune

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.

Orice modificare a stării produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibilă vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate; taxele sunt cuprinse între 0 și 100% din valoarea inițială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat către client la recepționarea produselor deteriorate / modificate.

 

 • 10. POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată, S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L are obligatia de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este: informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la Bunurile și/sau serviciile achiziționate, trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS), de cercetare de piața, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului.

Prin citirea Documentului ați luat la cunostință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justitiei în caz de încalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

Prezentul Contract este supus legii române și http://www.anpc.com/. Eventualele litigii apărute între S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L și Clienti / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul București.

Prin introducerea datelor dumneavoastră pe site-ul www.GREENUMBRELLAHR.com vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L și ulterior arhivate pe servere securizate.

Nu furnizăm, nu oferim, nu facem schimb și nu divulgăm informații cu caracter personal. Scopul colectării datelor este pentru a putea face mai ușoară navigarea pe site, a comandării produselor și rezolvarea oricăror alte situații ulterioare. Singura excepție de a împărtăși informații cu caracter personal, poate fi aceea dar nu in mod obligatoriu, de a fi transmise agențiilor de aplicare a legii pentru a verifica tranzacțiile comerciale sau altor agenții care sunt autorizate legal să solicite astfel de date. 

 

GREENUMBRELLAHR.com te asigură că va prelucra datele tale în mod onest, transparent și informat, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) nr. 2016/679, privind protecția datelor persoanelor fizice.

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor poate fi modificată sau actualizată oricând de către GREENUMBRELLAHR.com, atunci când considerăm că survin anumite modificări în activitățile prin care prelucrăm datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, https://GREENUMBRELLAHR.com/, orice astfel de modificări și vă vom informa în mod corespunzător prin e-mail.

CINE SUNTEM?

GREENUMBRELLAHR.com, reprezentat prin S.C SLAINTE SOLUTIONS S.R.L este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul Magazinului Online GREENUMBRELLAHR.com, produse digitale. sau fizice.

Ne puteți contacta la:

Jud. Suceva, Loc. Suceava, Bd. George Enescu, Nr. 48

E-mail: contact@greenumbrellahr.com

CE DATE PRELUCRĂM DESPRE TINE?

Ce sunt datele personale?

Datele personale reprezintă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile tale la cumpărături, IP-ul computerului tău), dar asociate cu persoana ta, ne ajută să te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Politica GREENUMBRELLAHR.com este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web https://GREENUMBRELLAHR.com/. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date despre tine:

 • Nume și prenume;
 • Adresă de e-mail;
 • Numărul de telefon;
 • Adresă poștală pentru facturare și livrare;
 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate;
 • Gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma Magazinului Online;
 • Interese și preferințe legate de produsele din Magazinul Online.

 

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE TALE?

GREENUMBRELLAHR.com colectează și prelucrează datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci și livrarea produselor pe care ți le dorești, îmbunătățirea experiențelor tale în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com sau pentru a-ți crea un profil de client în vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Mai jos regăsești modul în care prelucrăm datele tale, scopurile și temeiul juridic al activităților prin care prelucrăm datele tale.

 

Crearea contului tău de client

Îți putem crea un cont de client pe GREENUMBRELLAHR.com doar dacă ne oferi obligatoriu următoarele date personale, fie prin procesul de solicitare de către tine a deschiderii unui cont de client nou, fie prin urmare a plasării unei comenzi, pentru prima dată, în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com (iar noi, cu această ocazie, îți activăm un cont de client pentru a putea onora comanda ta):

 • Nume prenume;
 • e-mail;
 • număr de telefon.

 

Logarea în contul de client

Îți oferim opțiunea de a te loga în contul client prin introducerea email-ului dvs. si a parolei utilizate la crearea contului.

Noi stocăm și utilizăm aceste date transmise de tine pentru a te putea identifica în calitatea de client autorizat și a-ţi oferi serviciile noastre în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com

 

Efectuarea de cumpărături în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com

Poți efectua cumpărături fie din contul de client creat deja, fie poți crea unul atunci când plasezi o comandă, prin plasarea de produse în coșul de cumpărături, iar ulterior lansezi o comandă. Poți efectua cumpărăturile pe website-ul magazinului online GREENUMBRELLAHR.com după ce accepți în prealabil Termenii și Condițiile Magazinului Online. De fiecare dată când lansezi o comandă vom colecta și prelucra următoarele date:

 • nume și prenume;
 • adresa de livrare și de facturare;
 • număr de telefon.

Când confirmăm comanda ta, vom prelucra numărul de telefon și după caz adresa de email pentru a te informa cu privire la situația comenzii și livrării tale.

În procesul de efectuare de cumpărături în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com, prelucrăm aceste date pentru a-ți putea onora comenzile, a livra produsele in mod digital sau la adresa indicată (dacă este cazul), a ne executa obligațiile de garanție asociate produselor, sau, după caz, a face un retur de produse (doar în cazul în care ați comandat produse fizice).

 

Plata cumpărăturilor și restituirea plății în caz de retur de produs sau anulare comandă

Detaliile cardului pe care îl folosești pentru plata 3D Secure a cumpărăturilor din magazinul online GREENUMBRELLAHR.com nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către GREENUMBRELLAHR.com, ci doar de către entitatea de autorizare a tranzacției sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl folosești pentru plata online.

[3D Secure înseamnă o măsură de siguranță care presupune redirecționarea clientului în momentul efectuării plății pe o pagina securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2)].

GREENUMBRELLAHR.com prelucrează doar următoarele date pe care le trimite către partenerul de autorizare a plăților/ tranzacțiilor online:

 • nume, prenume;
 • ID comandă;
 • Data inițierii tranzacției, data finalizării;
 • ID tranzacției;
 • Situație plată (plată efectuată/ neefectuată);
 • suma tranzacționată (după caz).

În cazul unor retururi sau anulări ale comenzii, colectăm și prelucrăm IBAN-ul și banca la care ai deschis contul bancar, pentru a-ți restitui banii plăți pentru produsele returnate sau comenzile anulate.

Temeiul juridic pentru care colectăm și prelucrăm aceste date pentru plata cumpărăturilor și restituirea plăților este pentru a asigura suportul necesar procesării de către partenerii noștri autorizați să intermedieze plata produselor comandate de tine.

Livrarea produselor către tine (doar în cazul în care ai comandat produse fizice)

Îți livrăm produsele la adresa indicată, prin curierii noștri, cu care partajăm strict datele necesare livrării produselor:

 • nume, prenume;
 • adresa de livrare;
 • telefon;
 • valoarea sumei plătibilă cu ramburs (după caz).

Temeiul juridic pentru care prelucrăm aceste date este îndeplinirea obligațiilor noastre legate de gestionarea și livrarea produselor către client în condițiile și timpii agreați.

 

Asistență și suport clienți

Pentru a-ți putea asigura suportul cu privire la contul tău de client / comenzile pe care le lansezi în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com, te vom identifica prin confirmarea:

 • numelui și prenumelui;
 • adresei de e-mail și numărului tău de telefon;
 • ID-ul comenzii
 • Aceleași date le vom prelucra și în vederea soluționării reclamațiilor tale.

 

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor din acest paragraf este îndeplinirea responsabilităților/ activităților noastre în perioada de executare a contractului.

 

Acțiuni de loialitate

GREENUMBRELLAHR.com acordă și alocă diverse reduceri și beneficii aferente acțiunilor noastre de loialitate (sub forma de vouchere, reduceri, puncte de loialitate, etc).

Prelucrăm aceste date în scopul realizării acțiunilor noastre de loialitate și oferirea reducerilor comerciale în relația cu tine.

 

Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole

Pentru concursurile online derulate pe site-ul GREENUMBRELLAHR.com colectăm adresa ta de e-mail. În cazul organizării concursurilor pe pagina oficială de Linkedin a GREENUMBRELLAHR.com, mai colectăm, în funcție de campanie, următoarele date necesare participării tale la concurs, respectiv, pentru validarea câștigătorilor:

 • nume și prenume;
 • adresa de e-mail
 • număr telefon.

Dacă ești câștigător, vom menționa numele și prenumele tău pe pagina oficială Linkedin a GREENUMBRELLAHR.com sau pe site-ul nostru GREENUMBRELLAHR.com

Prelucrăm aceste date în scopul participării tale la concursurile organizate de GREENUMBRELLAHR.com și în scopul acordării premiilor respective.

 

Date pe care le colectăm automat

În funcție de interacțiunile și comportamentul tău în website-ul GREENUMBRELLAHR.com, colectăm și prelucrăm prin intermediul partenerilor noștri datele tale pentru a-ți crea profilul tău de client în vederea transmiterii ulterioare de oferte personalizate („oferte personalizate”) prin canalele de comunicare alese de tine.

În vederea profilării prelucrăm următoarele date:

 • numele, prenumele, adresa ta de e-mail și/sau de corespondență și numărul de telefon mobil;
 • istoricul interacțiunilor tale cu noi în website-ul magazinului online, respectiv:

– ce produse ai vizualizat, căutat sau comandat;

– ce produse ai adăugat în coșul de cumpărături și ulterior le-ai eliminat, comandat/ cumpărat;

– ce comenzi ai inițiat și ulterior le-ai finalizat sau anulat;

– ce produse ți-au fost livrate, au fost plătite;

 • preferințele tale când efectuezi cumpărături în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com (ce produse ai cumpărat, la ce dată/oră, cum ai efectuat plata);
 • identificatorii online obținuți de la dispozitivul utilizat de tine atunci când navighezi pe website-ul GREENUMBRELLAHR.com

Atunci când vizitezi website-ul GREENUMBRELLAHR.com, te autentifici în contul de client, mai colectăm cu ajutorul cookie-urilor și date obținute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine, informații cu care te putem identifica online, și pe care le utilizăm la profilare în scop de marketing direct:

 • Adresa IP;
 • Browser-ul de internet pe care îl utilizezi și  versiunea sistemului de operare al dispozitivului;
 • Date de protocol HHTP/HTTPS;
 • Durata vizitei/ activității tale pe website-ul Magazinului Online;
 • Locația generală a dispozitivului (dacă este activată geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul GREENUMBRELLAHR.com

[Te rugăm să reții că majoritatea dispozitivelor îți oferă opțiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din setările dispozitivului respectiv]

Publicitate comportamentală on-line

Pe baza navigărilor și comportamentului tău în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com, monitorizat prin cookie-uri, îți vom furniza reclame online la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pe baza informațiilor despre navigarea ta în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com, te vom încadra într-un grup de interes cu alți clienți similari, ca și comportament de navigare și îți vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

Dacă nu dorești să participi la monitorizarea prin cookie-uri în scopul transmiterii de reclame (bannere) online pe baza intereselor tale, poți refuza setarea în acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactivează în general setarea automată de module cookie. Poți de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), setând browser-ul tău în așa fel încât modulele cookie ale domeniului respectiv să fie blocate. Poți face asta foarte ușor din următoarea pagină www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele

Opțiunea de a renunța la publicitatea comportamentală online nu va opri afișarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate în funcție de interesele tale.

Oferte pe bază de audiențele personalizate

Cu acordul tău, vom utiliza adresa ta de e-mail și numărul de telefon mobil pentru crearea de liste codificate de clienți, iar apoi vom folosi datele codificate din această listă pentru a corela datele tale (și a altor clienţi dintr-un grup de interes) cu datele persoanelor de pe Linkedin, pentru a transmite, pe acest canal, către contul tău de Linkedin, oferte personalizate prin reclame țintă.

Linkedin codifică datele hash, le încarcă în platforma socială și astfel ne creează audiență, utilizând aceste date hash exclusiv pentru corelarea cu datele din contul tău de Linkedin, fără să distribuie aceste date terților (sau, altor agenții de publicitate comercială) și vor fi șterse automat de Linkedin imediat după corelare.

În plus, pe website-ul GREENUMBRELLAHR.com utiliează și serviciile Linkedin de audiență personalizată creată cu ajutorul datelor pixelului tău. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Linkedin, putem identifica faptul că ai dat click pe anunțul nostru publicitar din Linkedin și ai fost redirecționat către site-ul GREENUMBRELLAHR.com. Datele colectate cu Linkedin servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul și utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Linkedin.

 

Mai multe detalii privind scopurile, modul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal de către Linkedin și pentru setări de protecție a sferei tale private pe Linkedin, poți consulta în Politica de confidențialitate a Linkedin centrul de ajutor pentru promotori.

 

Mentenanța și securizarea website-ului GREENUMBRELLAHR.com

Utilizăm următorii identificatori online pentru mentenanța și securizarea website-ului GREENUMBRELLAHR.com:

 • Adresa IP;
 • Browser-ul de internet pe care îl utilizezi și  versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care te conectezi;
 • Date de protocol HHTP/HTTPS;
 • Locația dispozitivului (dacă este activată geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul GREENUMBRELLAHR.com

Mai exact, prelucrăm datele tale pentru a asigura buna funcționare a website-ului, respectiv:

 • afișarea corectă a conținutului website-ului GREENUMBRELLAHR.com;
 • reținerea datelor tale de autentificare (atunci când ne soliciți);
 • îmbunătățirea website-ului GREENUMBRELLAHR.com;
 • a asigura securitatea website-ul și a te asigura că te protejăm împotriva fraudei sau a oricărei breșe de securitate IT în ceea ce privește magazinul online GREENUMBRELLAHR.com
 • identificarea și remedierea defecțiunilor care împiedică utilizarea website-ului nostru sau contului tău de client.

 

Audit și raportări

Prelucrăm datele tale pentru auditarea financiară anuală, precum și pentru depunerea declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale, în vederea conformării cu obligațiile legale impuse de prevederile legale aplicabile în materie fiscală și contabilă.

 

Apărarea drepturilor în justiție

Atunci când ne apărăm drepturile în justiție pentru recuperarea unor sume datorate, sau când ne protejăm interesele împotriva unor pretenții/reclamații nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formulării unor întâmpinări, concluzii scrise, cereri și documente specifice. Procesăm datele tale pentru exercitarea oricăror apărări/drepturi în fața instanțelor de judecată, sau autorităților sau instituțiilor publice / de control.

 

Proceduri și investigații ale autorităților și/sau organelor judiciare

În mod excepțional și conform legii, vom furniza autorităților și instituțiilor competente, în cadrul unor proceduri/investigații formale ori a altor demersuri prevăzute de lege, conform procedurii prevăzute de lege, următoarele tale date: nume, prenume, adresă, e-mail, telefon. GREENUMBRELLAHR.com va documentează orice astfel de demersuri. Este necesară prelucrarea datelor în acest context, pentru conformarea cu obligațiile legale specifice impuse de prevederile legale aplicabile în materie privind protecția împotriva fraudei, spălării banilor și terorismului.

 

Date pe care le colectăm din alte surse

Dacă ne dai like pe pagina de Linkedin a GREENUMBRELLAHR.com sau dacă te loghezi în contul tău de client prin asocierea contului de Linkedin pe site-ul GREENUMBRELLAHR.com, vom primi aceste date fără a le utiliza altfel decât pentru a putea comunica cu tine și eventual, pentru a-ți transmite unele oferte personalizate prin contul tău de Linkedin pe bază de audiențe personalizate. Procesarea datelor în acest context se face pentru ransmiterea de oferte personalizate pe Linkedin (prin utilizarea serviciului de audiențe personalizate bazate pe liste de clienți).

Atunci când îți trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificări push-up) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automată a datelor tale constând în special în analiza și interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferințele, interesele tale la cumpărături în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com. În scop de profilare, GREENUMBRELLAHR.com nu prelucrează date sensibile privind orientarea sexuală, credințele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul și preferințele tale personale la cumpărături reies din istoricul tău de vizite și/sau cumpărături în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com, din situația ta financiară care rezultă în urma cumpărăturilor pe care le faci, și alte interese personale pe care ni le-ai furnizat, interese comune cu ale altor clienți.

În mod concret, GREENUMBRELLAHR.com îți creează profilul de client astfel:

 • pe baza comportamentului tău de navigare pe site, produse vizualizate, produse adăugate în coş;
 • pe baza datelor demografice: vârsta, sex, oraş;
 • pe baza istoricului de cumpărare şi a valorii monetare.
 • Utilizam profilarea pentru a-ți comunica și prezenta oferte personalizate promoţionale, într-un mod relevant şi util pentru tine.

Îți vom putea oferi posibilitatea de a-ți modifica preferințele tale de marketing direct în contul de client de pe www.GREENUMBRELLAHR.com, oricând ulterior înregistrării tale drept client GREENUMBRELLAHR.com, indicând această opțiune în contul tău de client.

Te poți opune profilării în scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consimțit anterior, prin retragerea consimțământului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ai optat anterior.

 

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE?

GREENUMBRELLAHR.com prelucrează datele tale pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor noastre de retenție a datelor personale. În anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite păstrarea datelor pentru o perioadă mai îndelungată.

 

Perioada de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:

 • pentru ce perioadă avem nevoie de datele tale pentru a-ți oferi produsele solicitate și a ne îndeplini obligațiile față de tine și pentru scopurile menționate mai sus în prezenta Politică;
 • dacă ai un cont de client deschis pe website-ul GREENUMBRELLAHR.com. În acest caz vom păstra datele tale cât timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificări în cont sau ultimei comenzi în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com (fără autentificare în cont); te vom notifica înainte de a închide contul tău de client și a șterge toate datele asociate acestui cont de client;
 • dacă ți-ai exprimat consimțământul pentru prelucrarea datelor pentru o perioadă mai mare, vom menține datele pe toată această perioadă, cu excepția cazului în care îți retragi între timp consimțământul;
 • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor tale pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție).

Vom păstra datele tale doar atât timp cât deții un cont de client și/sau continui să faci cumpărături în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com. Dacă îți dezactivezi contul de client și ne soliciți în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului tău de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim. În acest fel îți vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta și prelucra din nou datele tale dacă ni le vei oferi din nou în website-ul GREENUMBRELLAHR.com

Te informăm că ne bazăm pe consimțământul tău atunci când prelucrăm datele tale pentru a-ți transmite:

 • oferte personalizate pe bază de publicitate comportamentală online;
 • oferte personalizate bazate pe profilarea pe care o facem în scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms și email;
 • oferte bazate pe audiențele personalizate în Linkedin.

*Consimțământ – înseamnă acordul tău liber, specific și informat prin care accepți fără dubiu ca datele tale să fie prelucrate de către GREENUMBRELLAHR.com în scopul pentru care îți dai acordul. În magazinul online GREENUMBRELLAHR.com îți poți exprima consimțământul prin acțiunea ta de a bifa căsuța relevantă asociată scopului și mijlocului de prelucrare precizat în prezenta notă de informare.

 

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE TALE?

Datele tale personale pot fi transmise către și pot fi prelucrate de partenerii noștri de încredere pentru a-ți furniza produsele.

 

Pentru a-ți furniza produsele comandate în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com, vom partaja datele tale cu partenerii noștri de încredere. Selectăm foarte atent partenerii și furnizorii care efectuează, în numele nostru, operațiuni suport activității noastre. Împărtășim cu aceștia doar datele personale necesare realizării activităților specifice pe care le încredințăm acestora.

 

Mai exact, transmitem unele date către terțe părți (firme de curierat sau procesatori de plată de exemplu) pentru realizarea funcțiilor și serviciilor necesare operării activităților magazinului online GREENUMBRELLAHR.com, cum ar fi:

 • furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor pe servere externe, situat în România;
 • furnizorul aplicației de gestionare a operațiunilor în depozit și punctele de preluare a produselor, sau care ne ajută să vă printăm și livrăm facturile produselor livrate în localităţi situate în România;
 • furnizorul serviciilor de comunicări și transmiteri corespondență pe e-mail situat în România;
 • curieri terți autorizați de noi să livreze produsele fizice cumpărate de tine;
 • procesatorii de plăți care sunt autorizați de noi să intermedieze plățile în sistem 3D Secure (Stripe);
 • furnizorul programului nostru de facturare;
 • Împărtășim datele tale cu partenerii noștri și în scopuri de marketing

Pentru a-ți oferi produse personalizate intereselor și preferințelor tale, prelucrăm anumite date cu unii parteneri care ne ajută să vă adresăm ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Linkedin pentru a-ți transmite oferte personalizate prin reclame țintă cu ajutorul funcției de audiențe personalizate pe liste de clienți, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-ți transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentală online derulate cu Google AdWords. Modul în care Linkedin sau Google prelucrează datele tale este prezentat în tabelul din această Politică de prelucrare a datelor.

 

Transmiterea datelor către autorități și instituţii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor; depunerea declarațiilor, situațiilor financiare la autoritățile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.

 

Accesul auditorilor și consultanților

Dacă vom decide în viitor să înstrăinăm acțiunile sau afacerea GREENUMBRELLAHR.com vom oferi acces sau transmite auditorilor și consultanților potențiali(ilor) cumpărători datele clienților noștri pentru efectuarea auditului necesar achiziției acțiunilor/ afacerii. Pentru acest scop, ne vom asigura că orice potențial cumpărător va urmări și implementa măsurile de securitate necesare pentru protecția datelor tale, iar părțile vor semna în prealabil un contract de prelucrare a datelor pentru scopul tranzacției.

 

CÂND TRANSFERĂM DATELE TALE ÎN AFARĂ SPAȚIULUI UNIUNII EUROPENE SAU SEE?

Ca și regulă, datele tale nu sunt stocate într-o țară situată în afara Uniunii Europene sau Spațiului Economic European („SEE”).

 

Totuși, unele date pot fi transferate către partenerii noștri care ne ajută să operăm activitățile magazinului online GREENUMBRELLAHR.com și sunt situați în afara spațiului Uniunii Europene. Însă, cu fiecare dintre acești parteneri am depus eforturi rezonabile pentru a ne asigură că există măsuri adecvate de protecție a datelor.

 

Mai exact, furnizorul nostru de servicii care ne ajută să îți transmitem informări pe e-mail (MailChimp), deși este situat pe teritoriul SUA (în afara spațiului UE), acesta deține certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidențialitate UE-SUA) la secțiunea non-HR, asigurând astfel un nivel adecvat de securitate a datelor, recunoscut de Comisia Europeană.

 

Atunci când îți transmitem oferte personalizate prin reclame țintă apelăm la funcția de audiențe personalizate gestionată de Linkedin, Inc. situat în afara UE/Spațiului Economic European, care însă este certificat conform informațiilor disponibile public conform cerințelor Scutului de Confidențialitate UE-SUA (considerat a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană către organizații din Statele Unite). Vă recomandăm să consultați și Politica de confidențialitate a Linkedin pe site-ul acestuia.

 

Daca vom transfera datele tale și către alți parteneri/ furnizori ai GREENUMBRELLAHR.com situați în state care nu asigură un nivel adecvat de protecție a datelor transmise, ne angajăm să luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că respectivii parteneri/furnizori respectă termenii și condițiile stabilite în această Politică. Aceste măsuri pot include în plus implementarea unor standarde de protecție a datelor (de ex. ISO 27001), a unor clauze contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene, precum și a unor sisteme de control direct al acestor mecanisme.

 

CUM ASIGURĂM SECURITATEA DATELOR TALE?

GREENUMBRELLAHR.com asigură măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele tale personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru.

Implementăm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT și de monitorizare și audit al securității sistemelor și infrastructuri IT conform politicilor interne ale GREENUMBRELLAHR.com.

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

 

CE DREPTURI ŞI OPȚIUNI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE?

Dorim să ne asigurăm că în orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale și că îți poți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le ai potrivit GDPR.

 

Pentru a ne asigura că ai controlul efectiv al datelor tale, te informăm că ai următoarele posibilități bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispoziție:

 • poți gestiona din contul de client accesarea, rectificarea sau ștergerea directă a unor datele disponibile în contul tău de client în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com
 • vei putea șterge cookie-urile sau istoricul navigărilor din setările website-ului GREENUMBRELLAHR.com. În plus, poți alege să modifici setările browser-ului pe care îl folosești astfel încât să restricționezi urmărirea de către cookie-uri a comportamentului tău în magazinul online GREENUMBRELLAHR.com (totuși, aceste restricționări îți pot afecta experiența de navigare în GREENUMBRELLAHR.com);
 • platformele social media și motoarele de căutare (de ex. Google sau Linkedin) îți oferă posibilitatea de a gestiona diverse opțiuni privind modul în care alegi să îți prelucreze datele.

În plus acestor opțiuni, GDPR îți oferă, în calitate de persoană vizată, drepturile descrise mai jos. Înainte de a da curs oricărei solicitări privind drepturile tale, ne vom asigura că ești titularul datelor cu privire la care alegi să îți exerciți aceste drepturi, iar pentru acest scop îți putem solicita unele informații/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Corespondența pe care o vom purta cu tine o vom putea păstra pentru a asigura că ținem evidența solicitărilor și răspunsurilor privind drepturile tale.

 

Ai dreptul de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care prelucrăm datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, în calitate de persoană vizată. Aceste informații despre datele, scopul și modul în care noi prelucrăm datele tale sunt incluse și în această Politică.

 

Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucrăm despre tine, fără a percepe vreun fel de taxă la primele furnizări de date. Dacă vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate și nejustificate.

 

Pentru a-ți exercita dreptul de acces, ne poți trimite solicitarea ta prin email la contact@greenumbrellahr.com

 

În cazul în care identifici că datele tale pe care le prelucrăm sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne poți trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail contact@greenumbrellahr.com.

 

Te poți opune oricând și dezabona la comunicările noastre de marketing direct în orice moment. Poți face acest lucru ușor prin a da click pe linkul „dezabonare” în orice e-mail pe care le vom trimite către tine sau din contul tau la sectiunea „Abonamente Newsletter”.

 

În plus, poți opta pentru retragerea consimțământului tău exprimat anterior pentru transmiterea de oferte personalizate bazate pe profilare prin aceleași canale prin care îți comunicăm aceste oferte, respectiv email.

Retragerea consimțământului (prin dezabonare sau solicitare scrisă) nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Te poți opune în orice moment oricărei prelucrări de date atunci când la o astfel de prelucrare ne bazăm pe interesul nostru legitim. Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail asvandugroup@gmail.com

 

Ai dreptul de a ne solicita ștergerea datelor tale în oricare dintre situațiile următoare:

a) datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;

b) îți retragi consimțământul pe baza căruia am prelucrat datele tale și nu există un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;

c) te opui prelucrării datelor atunci când prelucrăm datele în scop de marketing direct (inclusiv, profilarea în scop de marketing direct),

d) te opui prelucrării datelor bazat pe interesul nostru legitim și nu putem să demonstrăm că avem motive legitime care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților tale;

e) datele personale sunt prelucrate contrar legii;

f) datele personale trebuie șterse pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale. Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de ștergere a datelor dacă: (i) suntem ținuți să ne conformăm unor obligații legale de a păstra datele; sau (ii) dacă datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție. Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail contact@greenumbrellahr.com

 

Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor în una din situațiile descrise mai jos.

(a)  exactitatea datelor este contestată de tine (persoană vizată), pentru o perioadă care ne va permite să verificăm corectitudinea datelor;

(b)  prelucrarea datelor este ilegală, iar tu (persoana vizată) te opui ștergerii datelor și ne soliciți restricționarea prelucrării acestor date;

(c)   nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizată) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;

(d)  tu (persoana vizată) ridici unele obiecții cu privire la prelucrarea datelor bazată pe interesele noastre legitime, în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului le depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică ale tale).

Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail contact@greenumbrellahr.com.

 

 

Atunci când prelucrăm datele tale în baza consimțământului sau executării contractului, în mod automat, vei avea dreptul să ne soliciți transferul datelor tale: (a) către tine sau (ii) către un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situație presupune că ai opțiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client către un alt operator de date (de ex. către un operator care administrează un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct în mod activ (exceptând orice date derivate sau create/ dezvoltate de GREENUMBRELLAHR.com, cum ar fi spre ex. un profil de client). Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail contact@greenumbrellahr.com. Vom transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici într-un format structurat și care permite reutilizarea datelor (de ex. în format XML, JSON, CSV).

 

Ai dreptul să depui orice plângeri în fața Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului în care noi prelucrăm datele tale personale. Totuși, sperăm că vei decide să discuți mai întâi cu noi, înainte de a depune orice plângeri la A.N.S.P.D.C.P. Protecția datelor tale este foarte importantă pentru noi și vom lua toate măsurile necesare pentru a soluționa orice problemă cu privire la controlul și securitatea datelor tale. De asemenea, te poți adresa cu diverse întrebări și către A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protecției datelor din România. Poți găsi unele ghiduri și linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autorității http://www.dataprotection.ro/.

 

Echipa GREENUMBRELLAHR.com îți stă la dispoziție pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politică de Prelucrare a Datelor.

 

 • 11. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA ȘI INDUSTRIALA

Întregul conținut al site-ului www.GREENUMBRELLAHR.com: produse, poze, texte, logo-uri și alte date, sunt proprietatea Furnizorului și a partenerilor săi și este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele și modelele industriale.

www.GREENUMBRELLAHR.com nu poartă răspunderea pentru conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de conținut, indiferent de natura acestor legături. În aceste cazuri, răspunderea o poartă integral acele site-uri.

Accesarea site-ului și a conținutul acestuia, este permis doar pentru uz personal, fără scop direct ori indirect comercial. Fără acordul scris, orice formă de copiere, stocare, modificare ori transferare cu orice titlu, parțial ori în întregime a site-ului și/sau a conținutului nu sunt premise și vor fi sancționate conform legislatiei in vigoare.

 

 • 12. DISPOZIȚII FINALE

GREENUMBRELLAHR își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi publicată în secțiunea Termeni și condiții și va intra în vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut între clienți și Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabilă. Dacă întâmpinți probleme legate de produse, de o comanda, de livrare sau de orice altă natură, puteți lua legatura cu noi folosind informațiile din sectiunea Date de contact. In cazul în care nu s-a reușit aplanarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecata române, conform legislației alfate în vigoare.

 

 • 13. TERMENI DE UTILIZARE A ȘABLOANELOR
– Vi se acordă o licență netransferabilă, de utilizare personală a acestui produs.
– Nu îl puteți distribui sau împărtăși altor persoane. De asemenea, nu există drepturi de revânzare sau drepturi de autor acordate la achiziționarea acestui document.
– Cu alte cuvinte, acestea sunt doar pentru uzul personal sau al afacerii dumneavoastră.

VĂ ESTE PERMIS…

*A folosi șabloanele numai pentru afacerea/brandul dumneavoastră.
*A modifica conținutul astfel încât șabloanele să se potrivească propriilor nevoi.
*A utiliza șabloanele pentru mai multe afaceri pentru care sunteți unicul proprietar.
*A folosi șabloanele pentru beneficiul propriilor clienți (cu toate acestea, nu puteți vinde șabloanele clienților dvs.).

NU VĂ ESTE PERMIS…

*Să vindeți, împrumutați sau oferiți șabloanele sau permiteți unei terțe părți să le folosească în orice mod.
*Partajați materialele cu terți.
*Includeți șabloanele în șabloane de site-uri web, șabloane de design sau orice alt produs editabil pentru vânzare sau distribuție gratuită.
*Creați produse derivate din șabloane, cum ar fi propriile șabloane sau orice astfel de produse de vânzare sau oferite gratuit.
*Revendicați șabloanele, modelele, copia sau oricare dintre elemente ca fiind proprii.

DECLINAREA RĂSPUNDERII

– Aceste documente pot conține strategii de afaceri, metode de marketing și alte sfaturi de afaceri care, indiferent de propriile rezultate și experiență, este posibil să nu producă aceleași rezultate (sau orice rezultat) pentru dumneavoastră. Nu există nicio garanție, exprimată sau implicită, că, urmând modelele documentelor puse la dispoziție veți obține câștiguri financiare sau veți îmbunătăți profiturile curente, deoarece există mai mulți factori și variabile cu privire la orice afacere dată. Rezultatele afacerii dumneavoastră vor depinde de natura produsului, a modelului de afaceri, de condițiile pieței, experiența, modul de implementare, precum și de situații sau elemente care sunt în afara controlului nostru.
– Este obligația dumneavoastră de a verifica ca documentele pe care le utilizați să fie de actualitate, corecte și complete.
– Utilizarea documentelor puse la dispoziție implică înțelegerea și acceptul dumneavoastră că Green Umbrella HR nu poate fi făcută responsabilă în niciun fel pentru succesul sau eșecul afacerii dumneavoastră ca urmare a informațiilor prezentate. Este responsabilitatea dumneavoastră să efectuați propriile verificări și ajustări cu privire la funcționarea sigură și de succes a afacerii dumneavoastră dacă intenționați să aplicați oricare dintre informațiile noastre în vreun fel operațiunilor dumneavoastră.