A se citi cu atenție

Termeni de Utilizare a Șabloanelor HR

TERMENI DE UTILIZARE
– Vi se acordă o licență netransferabilă, de utilizare personală a acestui produs.
– Nu îl puteți distribui sau împărtăși altor persoane. De asemenea, nu există drepturi de revânzare sau drepturi de autor acordate la achiziționarea acestui document.
– Cu alte cuvinte, acestea sunt doar pentru uzul personal sau al afacerii dumneavoastră.

VĂ ESTE PERMIS…
*A folosi șabloanele numai pentru afacerea/brandul dumneavoastră.
*A modifica conținutul astfel încât șabloanele să se potrivească propriilor nevoi.
*A utiliza șabloanele pentru mai multe afaceri pentru care sunteți unicul proprietar.
*A folosi șabloanele pentru beneficiul propriilor clienți (cu toate acestea, nu puteți vinde șabloanele clienților dvs.).

NU VĂ ESTE PERMIS…
*Să vindeți, împrumutați sau oferiți șabloanele sau permiteți unei terțe părți să le folosească în orice mod.
*Partajați materialele cu terți.
*Includeți șabloanele în șabloane de site-uri web, șabloane de design sau orice alt produs editabil pentru vânzare sau distribuție gratuită.
*Creați produse derivate din șabloane, cum ar fi propriile șabloane sau orice astfel de produse de vânzare sau oferite gratuit.
*Revendicați șabloanele, modelele, copia sau oricare dintre elemente ca fiind proprii.

Declinarea răspunderii
– Aceste documente pot conține strategii de afaceri, metode de marketing și alte sfaturi de afaceri care, indiferent de propriile rezultate și experiență, este posibil să nu producă aceleași rezultate (sau orice rezultat) pentru dumneavoastră. Nu există nicio garanție, exprimată sau implicită, că, urmând modelele documentelor puse la dispoziție veți obține câștiguri financiare sau veți îmbunătăți profiturile curente, deoarece există mai mulți factori și variabile cu privire la orice afacere dată. Rezultatele afacerii dumneavoastră vor depinde de natura produsului, a modelului de afaceri, de condițiile pieței, experiența, modul de implementare, precum și de situații sau elemente care sunt în afara controlului nostru.
– Este obligația dumneavoastră de a verifica ca documentele pe care le utilizați să fie de actualitate, corecte și complete.
– Utilizarea documentelor puse la dispoziție implică înțelegerea și acceptul dumneavoastră că Green Umbrella HR nu poate fi făcută responsabilă în niciun fel pentru succesul sau eșecul afacerii dumneavoastră ca urmare a informațiilor prezentate. Este responsabilitatea dumneavoastră să efectuați propriile verificări și ajustări cu privire la funcționarea sigură și de succes a afacerii dumneavoastră dacă intenționați să aplicați oricare dintre informațiile noastre în vreun fel operațiunilor dumneavoastră.