Soluțiile oferite de Green Umbrella HR

Serviciile noastre

Auditul de HR

Auditul de resurse umane este un mijloc vital de a vă asigura că sunteți conformi cu răspunderea legală și reglementările din politicile și practicile de resurse umane ale organizației.
Pe lângă identificarea zonelor de risc juridic, procesul nostru de audit poate să ofere informații despre competitivitatea strategiilor sale de resurse umane, analizând cele mai bune practici ale altor angajatori din industrie. În esență, un audit de resurse umane implică identificarea problemelor și găsirea de soluții la probleme înainte ca acestea să devină imposibil de gestionat. Este o oportunitate de a evalua ceea ce o organizație face corect, precum și modul în care lucrurile ar putea fi făcute diferit, mai eficient sau la un cost redus.
Dacă consideri că organizația ta are nevoie de un audit de resurse umane, contactează-ne și vom fi bucuroși să stabilim o discuție pentru a evalua nevoile tale.

Diagnoză organizațională​

Analizăm climatul și cultura organizației tale, prin instrumente validate și consultanți certificați, cu experiență în rularea acestor procese. Prin acest demers pregătim organizația și ajutăm la a facilita un proces structurat de schimbare în cadrul companiei tale.
Vei afla mai multe despre comportamentele din organizație, impactul liderilor, dinamica echipelor și vei dobândi pârghiile de schimbare necesare.
Vrei sa discutam mai multe? Contactează-ne!

Consultanță

Green Umbrella HR activează într-o gamă variată de sectoare, oferind îndrumări și sprijin companiilor care fie nu au o funcție dedicată de resurse umane, fie care necesită sprijin pentru a completa activitatea unei echipe interne de resurse.
Procesul nostru de lucru începe cu analiza, prelucrarea datelor, apoi îți raportăm rezultatele și venim cu o strategie și un plan de implementare.
Fiecare strategie pe care o proiectăm este unică și vizează un impact pe termen lung , având permanent în vedere strategia și obiectivele de business.
Oferim soluții personalizate pentru o mare varietate de cerințe legate de HR și, în loc să îți spunem ce nu se poate, îți oferim idei și alternative care să îți permită să obții rezultatul dorit, ceea ce îți eliberează timp pentru a te concentra pe alte zone importante ale afacerii.

Leadership Development

Vrei să crești nivelul de implicare și de competență în organizație, să reduci distanța dintre potențial și abilitate și să îți duci oamenii la următorul nivel?
Programele de Leadership Development pe care le dezvoltăm sunt 100% adaptate la obiectivele și contextul specific al afacerii tale. Acestea se desfășoară prin aplicarea a diferite metode, ce pot cuprinde testări, coaching, mentoring, shadowing, pregatire și formare profesională.

Recrutare

Înțelegem că cel mai sigur mod de a ajunge acolo unde v-ați propus este să aveți în echipă oameni extraordinari!
Așadar, noi ne ocupăm de întreg procesul de recrutare, de la promovarea poziției, căutarea în baza noastră de date internă, selectarea candidaților, organizarea și susținerea interviurilor, aplicarea de testări, verificarea backgroundului. Astfel tu salvezi timp, bani și stres de a gestiona acest proces.
Am recrutat specialiști și manageri excepționali pentru o multitudine de industrii. Te putem ajuta și pe tine!