Noi suntem GreenUmbrellaHR

Despre Noi

01

Suntem o companie tânără, de consultanță

cu o experiență extinsă în deservirea companiilor ce au o puternică cultură antreprenorială. Prin proiectele pe care le derulăm avem o prezență răspândită în Romania, în diferite industrii, cum ar fi IT, retail, educație, media, real estate, agricultură, farma, servicii profesionale.  

Green Umbrella HR Suntem o companie tânără, de consultanță Documente
Green Umbrella HR Serviciile noastre includ un set cuprinzător de soluții de la diagnosticare până la planificarea strategică Documente

02

Serviciile noastre includ un set cuprinzător de soluții

de la diagnosticare până la planificarea strategică și asistarea implementării în chestiuni legate de HR, iar toate soluțiile pe care le oferim sunt be-spoke pentru afacerea dumneavoastră. 

03

Integritatea, comportamentul responsabil, grija fata de oameni

și strategia orientată spre obținerea de rezultate pe termen lung se numără printre valorile noastre de bază. 

 

 

Green Umbrella Documente HR Integritatea Comportamentului Responsabil Grija Fata de Oameni Documente
Green Umbrella HR Toate proiectele pe care le acceptăm au în vedere cel mai bun interes al oamenilor Documente

04

Toate proiectele pe care le acceptăm au în vedere cel mai bun interes al oamenilor

cât și al angajaților, ceea ce ne determină lucrăm în mod transparent și corect, pentru a asigura conformitatea din perspectivă legală, etică, economică și contractuală, având bună-starea oamenilor, succesul afacerii și reușitele financiare ale partenerilor noștri, drept obiective principale.

05

Ne angajăm să ajutăm organizațiile

își crească productivitatea printr-o mai bună utilizare a resurselor umane și le oferim companiilor soluții pentru a obține avantaje competitive reale. Abilitățile și expertiza noastră acoperă o gamă largă de activități și inițiative de HR. Programele pe care le proiectăm sunt dezvoltate pentru a răspunde nevoilor organizaționale specifice

Green Umbrella HR Ne angajăm să ajutăm organizațiile Documente
Green Umbrella HR Blog

06

Unul dintre obiectivele cheie ale echipei Green Umbrella HR

este acela de a stabili o infrastructură de resurse umane care să sprijine angajatorii atât în afacerea lor actuală, cât și în cerințele viitoare.